Takfönsterkupoler

Gör ditt hem ljusare

Ett hus med platt tak har ofta en utmaning i att få in dagsljuset från fasadfönstren tillräckligt långt in i huset. Med vårt breda urval av takfönsterkupoler kan du få in dagsljuset precis där du vill – och få den friska luften på köpet.

Vi ser solstrålarna skapa liv på väggarna och ser väderskiftningarna utanför. Jag kan sitta på trappan och se de vackra träden ute i trädgården

Harry Emil, husägare

Pris från 8.436 SEK

Takfönsterkupol med välvt glas

Det optimala och estetiska valet. Det välvda glaset säkrar automatisk avrinning av vatten. Den vackra designen gör det mycket välanpassat till ställen där du kan se fönstret utifrån.

Läs mer

Pris från 7.856 SEK

Takfönsterkupol med planglas

Denna takfönsterkupol ger massor av luft och dagsljus. Den enkla minimalistiska designen, passar perfekt till de flesta bostäder.

Läs mer

Pris från 6.944 SEK

Takfönsterkupol

En takfönsterkupol säkrar dig maximalt ljusinsläpp. Effekten förstärks av den vita karmen och ramen som reflekterar ljuset ner i ditt hus.

Läs mer

Oavsett vilken takfönsterkupollösning du önskar, har du möjlighet att göra det fjärrstyrt och därmed kompatibelt med den intelligenta inomhusklimatkontrollen VELUX ACTIVE.

Saunders Architecture

Den estetiska takfönsterkupolen

VELUX takfönsterkupol med välvt glas är den optimala lösningen till det platta taket. Du får massor av dagsljus och fri utsikt upp emot himlen – dessutom med en estetisk och kompromisslös design. Takfönsterkupoler kan till skillnad från fasadfönster, sprida dagsljus i alla områden av hemmet. 

Finns med fjärrstyrning - VELUX INTEGRA® Solar eller VELUX INTEGRA® el (230V).

Scroll for funksjoner

1/1

Kontrollera ljus och värme

Få det optimala utbytet av din takfönsterkupol med en av våra smarta gardin – och solavskärmingsprodukter. Vi har en lösning oavsett om du önskar att mörklägga sovrummet, hålla en behaglig inomhustemperatur, eller dämpa skarpt solljus.

VELUX INTEGRA

När du väljer en elektrisk eller solcellsdriven VELUX INTEGRA® takfönsterkupol, får du möjligheten att fjärrstyra dina fönster. Den inbyggda regnsensorn stänger automatiskt fönstret om det skulle börja regna. 

Med VELUX INTEGRA® kan du även lägga till vår automatiska inomhusklimatkontroll VELUX ACTIVE. Här mäter intelligenta sensorer temperatur, luftfuktighet och koldioxidhalt. Fönstret öppnas om det blir för varmt eller fuktigt, eller rullar ner markisen en varm sommardag. Det säkrar dig ett bra inomhusklimat dygnet runt, året runt.