TAKFÖNSTER

Få dagsljus överallt i huset

Många bostäder törstar efter dagsljus och här är takfönster den perfekta lösningen. Ett takfönster ger dubbelt så mycket ljus som dina fasadfönster och ser till att dagsljuset kommer in i områden av hemmet som annars varit mörka. Med vårt stora urval av takfönster till sluttande tak kan du få in mer dagsljus och frisk luft i ditt hem, oavsett vilken hustyp du bor i.

Vi hade problem med att gånghöjden i trappan var för låg. För det första gav lösningen att skapa ett stort fönster i trapphuset mycket ljus, men också en bättre höjd i trappan, vilket också är användbart.

Jonas, Søborg

Pris från 6.905 SEK

Pivåhängt takfönster

Ett pivåhängt takfönster från VELUX ger massor av dagljus och utsikt, samt är enkelt att manövrera – även med möbler placerade nedanför. Tack vare den unika grepplisten med inbyggd ventilation, (ventilationsklaff), kan du dessutom vädra utan att öppna fönstret. 

Läs mer

Pris från 7.455 SEK

Topphängt takfönster

Ett topphängt takfönster ger dig en fantastisk obruten utsikt och massor av dagsljus. Du öppnar och stänger enkelt med det eleganta handtaget. Det rätta valet om du ska placera ditt fönster högt upp.

Läs mer

Pris från 21.330 SEK

STUDIO

Med det smarta VELUX STUDIO får du tre takfönster i en karm och kan låta ännu mer dagsljus flöda in. En estetisk – och samtidigt prisvärd lösning som ger känslan av panoramautsikt.

Läs mer

Oavsett vilket hus du har så har vi en lämplig lösning. Med vårt brett urval av takfönster kan du alltid få gott om dagsljus och frisk luft.

Pivåhängt takfönster

Ett pivåhängt takfönster från VELUX ger massor av dagsljus och utsikt, samt är enkelt att manövrera – även med möbler placerade nedanför. Tack vare den unika grepplisten med inbyggd ventilation, (ventilationsklaff), kan du dessutom vädra utan att öppna fönstret.  Takfönster sprider dagsljus i alla delar av bostaden och ger dig möjlighet att vädra automatiskt.

Scroll for funksjoner

1/1

Kontrollera ljus och värme

Få det optimala utbytet av din takfönsterkupol med en av våra smarta gardin – och solavskärmingsprodukter. Vi har en lösning oavsett om du önskar att mörklägga sovrummet, hålla en behaglig inomhustemperatur, eller dämpa skarpt solljus.

VELUX INTEGRA

När du väljer ett elektriskt eller solcellsdrivet VELUX INTEGRA® takfönster, får du möjligheten att fjärrstyra dina fönster. Den inbyggda regnsensorn stänger automatiskt fönstret om det skulle börja regna. 

Med VELUX INTEGRA® kan du även lägga till vår automatiska inomhusklimatkontroll VELUX ACTIVE. Här mäter intelligenta sensorer temperatur, luftfuktighet och koldioxidhalt. Fönstret öppnas om det blir för varmt eller fuktigt, eller rullar ner markisen en varm sommardag. Det säkrar dig ett bra inomhusklimat dygnet runt, året runt.