SMART HOME

Uppgradera till ett smartare och sundare hem

Vi gör det enkelt för dig att skapa ett idealiskt inomhusklimat med frisk luft, dagsljus, behaglig luftfuktighet och goda sovförhållanden. Den intelligenta, app-styrda inomhusklimatkontrollen VELUX ACTIVE mäter automatiskt temperatur, luftfuktighet och koldioxidhalt och öppnar och stänger elektriska eler solcellsdrivna VELUX INTEGRA® takfönster efter behov. Det är den enkla vägen till ett bättre inomhusklimat.

Har du ett manuellt VELUX takfönster, kan du uppgradera det enkelt och därmed få automatisk inomhusklimatkontroll av ditt hem.

Styr hela huset från din telefon

Med VELUX ACTIVE sker all vädring i ditt hem automatiskt, men du kan även själv få ett finger med i spelet. Använd VELUX ACTIVE-appen för att öppna och stänga takfönster och solskydd i hemmets alla rum – oavsett var du är. Det är smart om du t.ex. vill komma hem till ett extra svalt sovrum, eller om du vill dämpa ljusinsläppet i vardagsrummet när du vill se på TV.

Alla hem kan bli smarta hem

VELUX ACTIVE passar alla hem. Du behöver inte bo i ett toppmodernt hus för att göra det intelligent – ett manuellt manövrerat VELUX takfönster (GGL/GGU) tillverkat efter 1986, kan enkelt uppgraderas och få samma egenskaper som ett VELUX INTEGRA® takfönster.

Gör ditt manuella takfönster intelligent

Har du ett VELUX takfönster i ditt hem glädjer du dig säkert redan över allt dagsljus och den friska luften det medför. Men visste du att du snabbt och enkelt kan uppgradera ett manuellt takfönster* till att få samma egenskaper som ett elektriskt eller solcellsdrivet VELUX INTEGRA® takfönster?

Det enda du behöver, är vårt uppgraderingspaket för solcellsmotor, som du enkelt monterar själv på mindre än en timme. Efter det kan du öppna eller stänga fönstret med ett tryck på den trådlösa fjärrkontrollen och njuta av den smarta regnsensorn och inte minst få glädje av den intelligenta, automatiska inomhusklimatkontrollen VELUX ACTIVE.

*Manuellt manövrerat takfönster (GGL/GGU) producerat efter 1986.